Italia: o boală cruntă l-a răpus la numai 38 de ani. Familia face apel la comunitate: „ajutați-ne să-i ducem trupul neînsuflețit acasă”

Un alt român tânăr, de numai 38 de ani, a murit pe meleaguri străine, departe de casă și de cei dragi.

Ciprian Pantoc avea numai 38 de ani și trăia în Italia, de patru ani de zile, în Mirto Crosia din provincia Cosenza. Venea din Mogoșești-Siret, județul Iași și luase drumul străinătății la fel ca celelalte milioane de români care speră la o viață mai bună și la un trai mai îndestulat. Doar că, destinul avea să-i hărăzească lui Ciprian o soartă cruntă: o boală gravă a creierului a pus stăpânire pe soarta sa iar pe 31 decembrie, în ultima zi a anului care tocmai s-a încheiat, un atac cerebral cauzat de infecția care îi cuprinsese jumătate din creier a pus capăt zilelor sale.

Ciprian Pantoc, 38 de ani, sursa foto: Facebook

Era singur Ciprian, soția îl părăsise atunci când se îmbolnăvise, iar acum, de repatrierea trupului neînsuflețit se ocupă fratele Irinel Constantin împreună cu soția sa.

Care fac un apel la toată comunitatea românească din Italia pentru a-i ajuta să ducă acasă trupul lui Ciprian, pentru a-l îngropa în pământul natal: „Un suflet tânăr și plin de fericire ai fost Dumnezeu să te odihnească în pace Pantoc Ciprian, lumină veșnică să ai.Oameni cu suflet mare haideți vă rog să ajutăm acest suflet ce a plecat dintre noi ieri la vârsta de 38 de ani să ajutăm să fie dus pe pământu unde s-a născut să fie îngropat în țara lui.” a scris cineva pe profilul Facebook al fratelui său.

Pentru toți cei care vor să dea o mână de ajutor și care vor să facă donații, îl pot contacta pe fratele lui Ciprian Pantoc și pe cumnata sa, pe următoarele profile Facebook:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol