Italia: Cade de la balcon, de la o înălțime de 6 metri. Femeie română în stare gravă la spital

O femeie română în vârstă de 40 de ani din Jesi, provincia Ancona, se află în stare gravă la spital după ce a căzut de la balconul casei sale din via San Francesco, marți dimineață, 21 mai, în jurul orei 10:30.

Se pare că femeia, care lucrează ca îngrijitoare, era singură acasă în momentul căderii și că soțul ei era la muncă. După un zbor de aproximativ 6 metri – potrivit Ancona Today – a căzut pe spate provocând un zgomot care a alarmat vecinii. Ieșiți în curtea interioară a clădirii de locuințe au văzut corpul femeii românce care zăcea la pământ. Au chemat de urgență ambulanța, iar medicii s-au declarat îngrijorați de starea gravă în care au găsit-o pe conaționala noastră. Victima era inconștientă și nu dădea semne de viață.

Femeia, aflată în comă, a fost transportată cu elicopterul în cod roșu la secția de urgență a spitalului regional Torrette din Ancona unde a fost supusă tuturor controalelor necesare. În urma acestora, medicii au declarat că abia starea sa va fi una stabilă, va trebui să suporte o operație chirurgicală delicată.

- Continuarea articolului după publicitate -

Interogați, vecinii româncei noastre s-au declarat îngroziți de ceea ce s-a întâmplat și nu înțeleg ce a putut cauza incidentul care ar fi putut avea urmări tragice. Carabinierii de la unitatea din Jesi anchetează cazul.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Ai nevoie să trimiți bani acasă?

Transfer GO