Italia: Șofer român pe camion găsit fără viață de colegii săi într-o parcare pentru vehicule de mare tonaj

Un șofer român de camion, în vârstă de 60 de ani, a fost găsit decedat în dimineața zilei de duminică, 21 octombrie,  într-o parcare special amenajată pentru vehicule de mare tonaj din Trezzo, o localitate la nord de Milano, în Lombardia, informează La Martesana.

Tragica întâmplare a avut loc într-o zonă de popas a camioanelor din Via Cavour, din Trezzo, nu departe de ieșirea de pe autostradă. Corpul fără viață al șoferului român a fost descoperit de colegii săi. Ei au petrecut seara de ieri, sâmbătă, 20 octombrie, toți împreună, apoi au mers la culcare. Azi dimineață, când a sosit ora plecării, și-au dat seama că lipsește colegul lor în vârstă de 60 de ani. Au fost îngroziți când l-au găsit mort, iar orice ajutor nu-i mai era de niciun folos.

La fața locului au sosit ambulanța și carabinierii. Din primele reconstituiri se exclude o moarte violentă, ipoteza cea mai plauzibilă este că omul a murit după ce s-a simțit rău. A fost dispusă autopsia trupului neînsuflețit care va lămuri cu exactitate cauza decesului șoferului român.