Italia: Româncă „specialistă în îmbrățișări”, acuzată de furt în dauna unor persoane vârstnice

„Aceasta este femeia română în vârstă de 27 de ani care, în ultimele zile, a comis numeroase furturi cu dexteritate în dauna unor persoane vârstnice, folosind tehnica îmbrățișării, în localitatea Carpi (Emilia-Romagna) și în localitățile învecinate”, ne informează Gazzetta di Modena.

„Metoda îmbrăţişării”, ultima tehnică de furt a hoţilor români din Occident

O apropiere, o falsă îmbrățișare și, între timp, lanțul de aur dispare. Aceasta este tehnica folosită de tânăra femeie română, născută în anul 1991, care, sâmbătă, în Corso Fanti din centrul istoric al localității Carpi, provincia Modena, a încercat să o pună în aplicare cu un bătrân. Dar femeii nu i-a reușit, pentru că bătrânul, conștient de furtul pus la cale, a sunat imediat carabinierii de la compania din Carpi care au intervenit și au reușit să o aresteze pe infractoare.

Femeia călătorea la bordul unui Fiat Bravo condus de un complice de sex masculin.

Cine a fost victima unui furt comis de această persoană, este rugat să contacteze imediat carabinierii, sunând la numărul 112 sau la telefon: 059.6227600.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Cine a fost victima unui furt comis de această persoană, este rugat să contacteze imediat carabinierii, sunând la numărul 112 sau la telefon: 059.6227600. Foto: Gazzetta di Modena
Distribuie acest articol