Italia: a căzut de pe balcon în timp ce vorbea la telefon, copil român se zbate între viață și moarte

Un adolescent de origine română în vârstă de 13 ani se află internat în stare foarte gravă la spital după ce a căzut de la balconul locuinței sale din localitatea Villa Literno, provincia Caserta.

Potrivit surselor locale, accidentul a avut loc în seara zilei de vineri, 2 august 2019, pe via Pergolesi din localitatea menționată mai sus, unde locuiește o familie de români. Tânărul nostru conațional, cu inițialele D.A., se pare că obișnuia să se retragă pentru a vorbi la telefon într-o zonă a casei care se află în fază de construcție încă. Într-un moment de neatenție însă, în timpul unei conversații telefonice, copilul a căzut de pe un balcon aflat la o înălțime de circa patru metri și a suferit mai multe traume.

La fața locului a fost chemată imediat o ambulanță și tânărul a fost transportat de urgență la spitalul Santobono din Napoli, unde în aceste momente se află internat în stare foarte gravă la secția de Reanimare. Medicii se mențin rezervați în privința șanselor sale de supraviețuire, mai precizează presa locală.

Distribuie acest articol