Italia: Cine este asasinul Vasilicăi, femeia română ucisă și arsă la Modena. Un bărbat italian, de profesie bucătar

Un bărbat italian, Raffaele Esposito, în vârstă de 34 de ani, bucătar într-un agriturism din provincia Modena, a fost arestat cu acuzația de omor și distrugere de cadavru în cazul Vasilicăi Nicoleta Neata, 31 de ani, femeia de naționalitate română găsită carbonizată în zona San Donnino, aproape de lacurile Vivinatura din Modena. În decursul a doar 10 zile, Esposito este acuzat că ar fi ucis și ar fi ars femeia română, ar fi violat o tânără și ar fi încercat să răpească o altă fată, în vârstă de 18 ani. „Un maniac gata să ucidă din nou”, au declarat anchetatorii.

Raffaele Esposito căuta ca victime doar femei slabe, iar într-un caz de violență s-a dat drept carabinier, notează Quarto Grado, program televiziv italian care se ocupă cu prezentarea cazurilor de cronică neagră din peninsulă.

Quarto Grado face o succintă dar elocventă prezentare a faptelor italianului, care este originar din Napoli dar în prezent trăiește împreună cu familia la Savignano, provincia Forlì-Cesena:

„După ce a ucis-o și a ars-o pe românca Vasilica Nicoleta Neata, în vârstă de 31 de ani, Esposito a mers să joace video poker.” Despre o altă victimă a asasinului, sursa citată scrie: „pentru a-i astupa gura primei victime pe care a violat-o, a folosit haine pentru copii”, iar despre altă fată agresată: „cu fața descoperită și prezentându-se drept carabinier, el a avut intenția să răpească o un tânără de 18 ani în plină zi. O soție și două fiice îl așteptau în acest timp acasă.”

Raffaele Esposito, italianul de 34 de ani, care a ucis și apoi a ars trupul româncei Vasilica Nicoleta Neata, de 31 de ani. Foto: Quarto Grado

Corpul carbonizat al femeii românce Vasilica Nicoleta Neata, în vârstă de 31 de ani, a fost găsit cu o lună în urmă la Modena, în Emilia-Romagna. Decesul a survenit pe 30 august și se presupune că femeia a fost întâi violată. Trupul, ars complet, așezat între trei anvelope de cauciuc, a fost descoperit 10 zile mai târziu, sub forma unui schelet. Presupusul asasin al româncei noastre este Raffaele Esposito care se află în închisoare la dispoziția autorității judiciare. Mai multe despre acest caz puteți citi aici.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Modena .I 10 giorni di violenza dell’insospettabile cuoco Raffaele Esposito. Dopo aver ucciso e bruciato la 31enne…

Posted by Quarto Grado on Thursday, 11 October 2018