Italia: Bărbat român dispărut de câteva zile descoperit fără viață într-un puț colector

Trupul fără viață al unui bărbat român în vârstă de 50 de ani a fost găsit ieri, 17 iulie, la Paliano, provincia Frosinone, Lazio, într-un puț de colectare a apei. Pentru recuperarea corpului pompierii au trebuit să lucreze câteva ore din cauza terenului abrupt și a puțului profund. Intervenția s-a încheiat târziu, în jurul orei 21:00, informează Frosinone Today.

Conaționalul nostru era dat dispărut de câteva zile, când a plecat de acasă și și-a făcut pierdute urmele. Nu se mai știa nimic de el, până ieri, marți, 17 iulie, când a fost găsit în zona Molle, într-un puț-cisternă în care este adunată apă de rezervă utilizată la lucrările agricole.

La fața locului s-au prezentat pompierii din Fiuggi împreună cu cei de la SAF (intervenții alpine și fluviale) cărora le-au fost necesare câteva ore pentru a scoate la suprafață trupul bărbatului român. Operațiunea s-a încheiat în jurul orei 21:30.

Corpul victimei este pus la dispoziția autorităților judiciare pentru efectuarea examenului de autopsie. La fața locului au fost prezenți, de asemenea, carabinierii companiei locale care au deschis o anchetă.