Italia: deputata italiancă și iubitul român căruia i-a încredințat fondurile electorale. Bogdan Tibusche acuzat că a sustras 23.000 de euro

Bogdan Tibusche, cetățean român de 37 de ani, originar din Bacău, care pe Facebook folosește pseudonimul Andrea De Girolamo, este acuzat de o deputată italiancă de faptul că acesta ar fi sustras suma de 23.000 de euro din fondurile electorale ale acesteia.

Giulia Sarti, deputată M5S (Movimento 5 Stelle) în parlamentul italian și Bogdan Tibusche s-au cunoscut acum patru ani, când Sarti l-a angajat pe bărbatul român ca și consultant IT, dându-i responsabilitatea de a se ocupa de contabilitatea ei. De atunci, între cei doi se pare că a început o relație amoroasă care a durat până acum un an, dar concubinajul lor, precum și colaborarea profesională, a continuat până în prezent, așa cum a declarat deputata.

Giulia Sarti, deputată Movimento 5 Stelle

„Concubinajul nostru a durat până astăzi, chiar dacă nu ne mai vedem din luna decembrie”, a precizat Sarti.

După spusele deputatei, în seara zilei de marți, 13 februarie 2018, aceasta a descoperit că unele transferuri nu au avut loc, presupunând că responsabil de aceste lipsuri este chiar fostul ei iubit, Bogdan Tibusche.

Bogdan Tibusche, consultant IT, fostul iubit al deputatei M5S

”Marți seara, am făcut un control detaliat și mi-am dat seama că nu au fost executate unele transferuri către Ministerul de Finanțe”, a declarat deputata M5S, conform Ansa.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Deputata Sarti l-a denunțat la la Chestura din Rimini pe Bogdan Tibusche, acuzându-l că i-ar fi sustras suma 23.000 de euro din fondurile electorale.

Potrivit ziarului Repubblica, Tibusche s-a apărat de curând în fața acuzațiilor aruncate de deputata italiancă declarând într-un comentariu pe Facebook următoarele:

„Să vedem ce final va avea această poveste, pentru că adevărul e cu totul altul. Vor ieși la iveală diferite conversații și probabil nu vă convine să vă expuneți acum.”

De menționat, totuși, că mai mulți deputați M5S sunt acuzați în prezent că și-au însușit fonduri ale partidului care erau destinate unor proiecte pentru firmele mici, așa cum relatează presa italiană.