Italia: Dispărută fără urmă după o ceartă cu partenerul de viață. Căutată cu disperare de fiul său

O femeie ucraineancă în vârstă de 48 de ani a dispărut de două săptămâni fără urmă la Mussolente, în provincia Vicenza din nordul Italiei, după ce a avut o ceartă violentă cu partenereul său de viață italian, scrie ll Giornale di Vicenza. Se numește Tatiana Raietska, iar dispariția a fost semnalată autorităților de fiul femeii, rezident în România.

Cazul femeii ucrainiene a fost prezentat și de programul „Chi L’ha Visto” de pe  Rai 3

În ziua de 2 mai, în jurul orei 11:00, Tatiana și-a făcut valiza și a părăsit casa unde locuia de câteva luni cu bărbatul italian. Ultima ceartă pe care au avut-o cei doi a fost decisivă, femeia s-a hotărât să părăsească locuința, și-a luat lucrurile într-o valiză de culoare albastră, a ieșit pe ușă și de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Ultima dată a fost văzută în stația de autobuz din apropiere, dar nu se știu amănunte despre direcția unde ar fi fost plecată femeia. Avea cu ea actele de identitate și telefonul celular care însă este închis din dimineața respectivă.

Tatiana Raietska are ochi albaștri și păr negru, în momentul dispariției era îmbrăcată cu o pereche de blugi albaștri și avea o geantă de culoare neagră; purta ochelari cu rame negre.

Fiecare urmă a ei a fost pierdută din dimineața zilei de 2 mai. Telefonul său mobil nu a mai sunat niciodată de atunci. Cine are informații poate suna la 112 sau se poate prezenta la cea mai apropiată unitate de poliție sau carabinieri.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Tatiana Raietska, 48 de ani. Dispărută la Mussolente – Vicenza