Italia: doi bărbați români încercuiți și jefuiți de cinci cetățeni extracomunitari. Arestat un bărbat egiptean, poliția îi caută pe ceilalți patru

Onoranze Funebri Alina

Doi cetățeni români au fost încercuiți și jefuiți în după-amiaza zilei de ieri, 22 martie 2019, de către cinci cetățeni extracomunitari, în zona Termini din capitala Italiei, anunță cotidianul Faro di Roma.

Potrivit sursei citate, conaționalii noștri s-au văzut încercuiți din senin de cinci bărbați care au început să-i împingă și să-i amenințe, iar după aceste scene, unul dintre ei a smuls lănțișorul de la gâtul unui român, apoi cei cinci agresori au luat-o la fugă.

- Continuarea articolului după publicitate -

Cetățenii români au alertat imediat poliția, iar agenții au reușit să-l prindă și să-l aresteze pe unul dintre agresori, din fericire chiar pe cel care a furat lănțișorul de la gâtul românului nostru. Polițiștii l-au identificat pe agresor ca fiind E.R.O.A., în vârstă de 23 de ani, cetățean egiptean. Acesta a fost pus sub arest imediat cu acuzația de jaf agravat în complicitate cu alții.

Ancheta polițiștilor continuă pentru a-i identifica și aresta și pe ceilalți patru agresori, mai precizează sursa citată.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!