Italia: doi bărbați români încercuiți și jefuiți de cinci cetățeni extracomunitari. Arestat un bărbat egiptean, poliția îi caută pe ceilalți patru

Doi cetățeni români au fost încercuiți și jefuiți în după-amiaza zilei de ieri, 22 martie 2019, de către cinci cetățeni extracomunitari, în zona Termini din capitala Italiei, anunță cotidianul Faro di Roma.

Potrivit sursei citate, conaționalii noștri s-au văzut încercuiți din senin de cinci bărbați care au început să-i împingă și să-i amenințe, iar după aceste scene, unul dintre ei a smuls lănțișorul de la gâtul unui român, apoi cei cinci agresori au luat-o la fugă.

Cetățenii români au alertat imediat poliția, iar agenții au reușit să-l prindă și să-l aresteze pe unul dintre agresori, din fericire chiar pe cel care a furat lănțișorul de la gâtul românului nostru. Polițiștii l-au identificat pe agresor ca fiind E.R.O.A., în vârstă de 23 de ani, cetățean egiptean. Acesta a fost pus sub arest imediat cu acuzația de jaf agravat în complicitate cu alții.

Ancheta polițiștilor continuă pentru a-i identifica și aresta și pe ceilalți patru agresori, mai precizează sursa citată.