Italia: Doi români împușcați de un bărbat italian în apartamentul lor din Milano

Un bărbat italian în vârstă de 63 de ani a fost arestat pentru tentativă de omor, după ce a deschis focul împotriva a doi români dintr-un apartament din Milano.

Anchetatorii au declarat că Francesco M., originar din Sardegna, a încercat să-i ucidă pe bărbații români din gelozie sau pentru anumite datorii neplătite. Și soția italianului, în vârstă de 67 de ani este de asemenea, investigată pentru concurs și instigare la omor. Potrivit polițiștilor femeia și-ar fi încurajat soțul să tragă.

Conform reconstituirii faptelor, în dimineața zilei de sâmbătă, italianul a urcat în mașină cu soția sa în Cinisello Balsamo și a ajuns în cartierul Gorla din Milano. Acolo, a bătut la ușa apartamentului de la etajul al patrulea al unei clădiri și a împușcat cei doi bărbați români care i-au deschis.

Unul dintre cei doi, Costantin Cărămizaru, de 28 de ani, este grav rănit la piept și acum se află la spitalul din Niguarda, celălalt român, Ilie Călin, cu răni ușoare la cap, a fost externat. În timp ce trăgea cu pistolul, Francesco M., s-a rănit la un deget și a fugit de la locul faptei, el a fost găsit de carabinieri mai târziu, la spitalul Bassini din Sesto San Giovanni. L-a recunoscut soția lui Ilie Călin, care era în pat cu cei doi copii când a auzit împușcăturile. Autoritățile declară că ea este figura cheie pentru reconstituirea motivului care a dus la gestul necugetat al italianului, femeia ar fi avut o relație cu agresorul, informează presa italiană.

Prin urmare, o pistă pasională, dar și cea a banilor rămâne deschisă, probabil legată de niște datorii neplătite. Deocamdată, bărbatul italian nu a recunoscut motivul pentru care a comis fapta.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol