Italia: Doi români și-au pierdut telefonul celular în casa unde au intrat la furat. Identificați și arestați de carabinieri

Doi bărbați români care au sustras bani și bijuterii dintr-o casă din Grisignano di Zocco, provincia Vicența, au fost trimiși în judecată după ce carabinierii au reușit să îi identifice cu ajutorul celularului pe care unul dintre infractori l-a pierdut la locul faptei.

Carabinierii din Camisano au arestat cu acuzația de furt calificat pe M.D. în vârstă de 47 de ani, fără rezidență pe teritoriul italian și pe A.C., în vârstă de 44 de ani, rezident în Solesino, provincia Padova, ambii de naționalitate română, informează Il Giornale di Vicenza.

În timpul unui furt pus la cale de cei doi infractori în localitatea mai sus menționată, profitând de absența proprietarului casei au sustras 3.500 de euro în numerar, precum și obiecte de aur sub formă de bijuterii. La controlul efectuat de carabinieri în urma plângerii persoanei păgubite, militarii au găsit la locul faptei un telefon celular al cărui utilizator s-a dovedit a fi chiar unul dintre suspecți.

Prin urmare, datorită acestui indiciu și a altor probe investigative, autoritățile au putut destul de ușor să îi identifice pe cei doi infractori și să-i pună la dispoziția Autorității Judiciare cu acuzația de furt calificat.