Italia: durere de nedescris pentru o tânără mamă măritată cu un român, naște un copil fără viață dar corpul dispare fără urmă

Trebuia să devină mamă, copilul său să vină pe lume bine și sănătos în data de 4 iunie 2019, dar când a sosit momentul nașterii bebelușul s-a născut mort. Medicii au încercat să-l readucă la viață, dar fără succes. Mama sa, o tânără italiancă pe nume Melissa Bernardini, măritată cu un bărbat român ar vrea acum să-l poată îngropa și să plângă la mormântul său, dar, din motive necunoscute până la această oră, corpul micuțului este de negăsit.

„Când am ajuns la spital, m-au pus pe patul din sala de nașteri pentru a mă pregăti de naștere. Practic, acolo mi-au pus sistemele de monitorizare (pentru pulsul copilului – n.r.), dar bătăile inimii copilului nu se mai auzeau deja. Când s-a născut copilul au încercat să-l resuscite, dar nu au mai putut face nimic. Iar eu, fiecare pas pe care l-au făcut cu copilul în brațe, l-am văzut”, povestește conaționala noastră, Melissa, tânăra mamă îndurerată nu numai pentru pierderea copilului său, dar și de faptul că acum nu-i poate oferi nici măcar o înmormântare creștinească, așa cum se cuvine.

Întrebată de jurnalista de la „Chi l’ha visto?”, ce anume a văzut mai exact în sala de nașteri, tânăra noastră conațională izbucnește în lacrimi și nu mai are puterea să mai relateze ceea ce a văzut după ce copilul ei s-a născut fără suflare.

Melissa, tânăra mamă, în lacrimi la „Chi l’ha visto?”.

Pentru a relata pe scurt ceea ce s-a întâmplat, Federica Sciarelli, prezentatoarea emisiunii italiene spune că micuțul s-a născut mort în spitalul San Giovanni Evangelista de la Tivoli, iar, la ordinul procuraturii, corpul a fost dus la Roma pentru autopsie și apoi readus la Tivoli pentru a fi încredințat părinților. Un funcționar de la morga din Tivoli a contactat-o telefonic pe Melissa spunându-i că poate pregăti totul pentru înmormântare, dar la numai două zile după acest apel, când merge să ia corpușorul de la morgă i se spune că acesta este de negăsit.

Mai rău, nu se știe nici măcar când a dispărut și din acest motiv Melissa face un apel, în special către angajații spitalului San Giovanni Evangelista din Tivoli, pentru a fi ajutată să recupereze corpul copilului său ca să-i poată oferi o înmormântare creștinească și pentru a avea un loc unde să-l plângă. Se precizează că dispariția corpușorului a avut loc între 8 și 20 iunie 2019.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Cum faci să dormi noaptea știind că a fost un copil… gestul pe care l-au făcut… cum faci să dormi noaptea știind că pe de-o parte este mama care are nevoie să știe unde este copilul său și pe de altă parte să știi că trebuie îngropat măcar, sau să-i faci ceva. Pentru că, oricum, copilul, se știe deja… nimeni nu mi-l mai poate da înapoi. Măcar să pot să mă duc să-l plâng undeva, să-i pun o floare din când în când. Trebuie să aflu adevărul, ce s-a întâmplat și ce au făcut cu fiul meu”, spune în lacrimi mama îndurerată.

Înregistrare video integrală poate fi vizualizată aici.

@rotalianul