Italia: Dorin Ispas este tânărul român răpus de o mașină în timp ce mergea la muncă pe bicicletă. Șoferul nu a fost găsit încă

Dorin Ispas avea 28 de ani și a decedat în dimineața zilei de 13 decembrie, în nordul Italiei, la Milano, după ce a fost lovit de o mașină în timp ce mergea la muncă pe bicicletă. Șoferul a fugit de la locul accidentului fără să îi acorde primul ajutor și să își asume responsabilitatea celor întâmplate. Poate dacă s-ar fi oprit, Dorin ar fi în viață acum.

Cercetările asidue din partea carabinierilor italieni pentru a-l găsi pe cel răspunzător de moartea românului nostru continuă. Anchetatorii, după ce au ascultat martorii la fața locului, au achiziționat apoi toate imaginile camerelor de supraveghere din zonă pentru a identifica mașina care a lovit bicicleta pe care se afla Dorin. Agenții sunt în căutarea unui autoturism Alfa-Romeo, de culoare gri-argintie, probabil modelul 159 sau 156, care, pe partea dreaptă, ar putea să aibă urme rezultate din impactul cu bicicleta românului nostru.

- Continuarea după publicitate -

Accidentul s-a petrecut cu exactitate pe via Rombon, în apropierea intersecției cu șoseaua
Cassanese unde este instalat un avion american, la granița dintre Milano și Segrate. Corpul băiatului a fost găsit târziu, impactul a fost atât de puternic încât a fost aruncat peste gardul de protecție, cel puțin 10 metri în afara șoselei și nu era vizibil trecătorilor. Dorin Ispas a fost găsit fără viață în interiorul unui șantier de la marginea drumului, pe un morman de pământ.

Pentru mai multe ore colegii și familia tânărului îl căutau pentru că acesta nu ajunsese la serviciu.

„Odihnește-te in pace, suflet frumos. ? Veghează asupra noastră cu același zâmbet minunat. Dacă reușești, îndreaptă de acolo de sus, tot ce e greșit în lumea asta și continuă-ți menirea. Când va veni momentul, ne vedem la o înghețată și vom povesti.
Te îmbrățișez, prieten drag.” scrie Roxana, o prietenă de-a lui Dorin pe Facebook.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sursa foto: Fanpage.it