Italia: Explozie în apartamentul unei familii de români provocată de o scurgere de gaz

O explozie produsă în urma unei scurgeri de gaz a avut loc vineri, 18 martie, într-un apartament din Trieste, în care locuiește o familie de români. Din fericire, nimeni nu era în casă la momentul respectiv. Un vecin a fost dus la spital deoarece i s-a făcut rău după ce s-a speriat cumplit.

Explozia, survenită la scurt timp după ora 9:00 din această dimineață, s-a produs într-un apartament situat la ultimul etaj al unui bloc de locuințe de pe strada Giuliani, nr. 27, în cartierul San Giacomo și a fost provocată de o scurgere de gaz.

Din fericire, în apartament nu era nicio persoană pentru că membrii familiei de români care locuiesc acolo plecaseră deja la serviciu.

Geamurile s-au spart de la suflul exploziei și un număr mare de fragmente de sticlă a căzut pe stradă. Niciun trecător nu a fost rănit, în acel moment nu erau oameni prin preajmă. Pagubele materiale sunt încă de constatat. Video mai jos:

 Un vecin în vârstă, care locuiește lângă apartamentul românilor noștri, adus la Spitalul Cattinara, informează Il Piccolo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La fața locului, pe lângă personalul medical de la 118, au fost prezenți pompierii și agenții Poliției de Stat.