Italia, familie de români implicată într-un grav accident. Un mort și trei răniți

O familie de români a fost implicată, marți, 16 august, în jurul orei 13.00, într-un teribil accident petrecut la Montiscendi, între Pietrasanta și Massa (Toscana). Un șofer italian în vârstă de 53 de ani a decedat, iar membrii familiei de români – tata, mama și un copil – au fost transportați la spital, informează La Nazione.

O coliziune frontală tragică care a implicat două mașini, un Fiat Panda condus de un cetățean domiciliat la Massa și un Opel la bordul căruia călătorea familia de români rezidentă la Montignoso.

Din primele reconstituiri a reieșit că, în timp ce se deplasa în direcția sud, pe strada numită Aurelia, șoferul italian a pierdut controlul volanului și a intrat cu autoturismul în mașina românilor noștri, care circula pe banda opusă.

Mașina în care călătorea familia de români. Sursa foto: La Nazione

Șoferul italian a murit pe loc, iar românii, părinții și fiul minor, au fost transportați de urgență la spital. Medicii au declarat că viața lor nu este în pericol.

Autoturismul în care călătorea bărbatul decedat la locul accidentului. Sursa foto: La Nazione

Impactul între cele două autovehicule a avut loc la km 371. După accident, traficul rutier a fost deviat pe drumurile secundare. Cercetările, efectuate de Poliția din Pietrasanta, sunt în desfășurare asupra cauzelor și dinamicii accidentului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul