Italia: Familie de români, posibilă legătură cu dispariția fetiței de 5 ani

Cazul dispariției misterioase a unei fetițe de 5 ani la Florența, cunoscută sub numele de Mia Kataleya Chicllo Alvarez, continuă să suscite întrebări și să provoace speculații. În timp ce căutările pentru a găsi fetița sunt în plină desfășurare, autoritățile se confruntă cu o serie de scenarii posibile – inclusiv unul în care o familie de români ar fi dorit să se răzbune pe părinții micuței.

Kataleya, de origine peruană, a dispărut sâmbătă, 10 iunie, din fostul hotel Astor din Novoli, o structură închisă din anul 2020 și ocupată în 2022 de câteva familii de origine română și sud-americană.

„Soțul meu, înainte de a ajunge la închisoare, s-a certat cu un grup de români care nu locuiesc la hotel. Atunci nimic mai mult. Dar acum zece zile a fost o luptă: o familie care a vrut să ne alunge din camera noastră, care a vrut să o ocupe, ne-am baricadat înăuntru și un bărbat a zburat pe fereastră. Au încercat să dea vina pe fratele meu, dar nu a avut nimic de-a face cu asta, nu a făcut nimic. Sper că această poveste nu are nicio legătură cu dispariția, dar…”, a explicat Katherine Alvarez, în vârstă de 26 de ani, mama fetiței, conform Toscana in Diretta.

Ea speră ca aceste incidente să nu aibă nicio legătură cu dispariția fiicei sale, dar rămâne cu un sentiment de nesiguranță.

Vorbind cu jurnaliștii, mama a declarat: „Am primit un apel telefonic de la persoane necunoscute, mi-au spus că o au pe fiica mea.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Există și declarația unei femeia care a spus că a văzut un grup de persoane, femei și bărbați, care ar fi luat-o pe Kataleya. Mărturiile sunt examinate de anchetatori.

photo_2023-06-12_19-47-20

Mama a observat că fetița sa dispăruse atunci când s-a întors de la serviciu

„Înainte de a mă întoarce, m-am oprit la cumpărături. Când am ajuns la hotel, în jurul orei 15:30-15:40, am intrat în cameră și am văzut că fetița nu era acolo, așa că am mers la etajul de sus unde locuiește fratele meu. El mi-a spus că ea se juca cu o altă fetiță. Dar când am ajuns, mama prietenei ei mi-a spus că fetele s-au certat și Kata a plecat.”

Eforturile pentru localizarea fetiței continuă, cu autoritățile căutând să elucideze misterul care învăluie acest caz.

În acest moment, nu există dovezi concrete care să lege incidentele la care s-a referit mama de dispariția micuței Kata, dar investigațiile continuă, cu scopul de a găsi fetița și de a-i aduce pe cei responsabili în fața justiției.

Cine a văzut-o pe Kataleya este rugat să sune la 112 sau să adreseze la cea mai apropiată unitate de poliție. La momentul dispariției, purta o bluziță albă cu mâneci scurte, pantaloni de culoare mov și pantofi negri.

Distribuie acest articol