Femeie moartă în Italia după un tratament estetic la sâni făcut în casă. Cosmeticiana este căutată de poliție

O italiancă în vârstă de 35 de ani a decedat la Maranello, în provincia Modena, în urma unui tratament estetic la sâni. Cosmeticiana care i-a aplicat tratamentul respectiv este de naționalitate străină, iar după moartea clientei sale este de negăsit.

S-a întâmplat în după amiaza de joi, 21 aprilie, menționează ANSA. Italianca în cauză se numea Samantha Migliore și, printre altele, în noiembrie 2020 a supraviețuit unei tentative de omor, când fostul iubit a împușcat-o în cap. Pentru tentativa de omor – care conform reconstituirilor nu are nicio legătură cu tragedia petrecută ieri – luni, 18 aprilie, Curtea de Apel a confirmat pedeapsa de șapte ani împotriva bărbatului.

Joi, Samantha și-a făcut la domiciliu un tratament estetic ce a constat în injectarea unor soluții care întăresc sânii, redându-le fermitatea. Nu se știe dacă femeia care i-a făcut injecțiile are o calificare în domeniul esteticii.

Alarma a fost dată de familiarii victimei. În casă erau prezenți actualul soț al femeii și alte rude care au cerut ajutor la 118 când au văzut că Samantha a început să se simtă brusc rău. În timp ce rudele chemau ambulanța, „cosmeticiana” care i-a făcut infiltrațiile a fugit și este de negăsit.

Personalul sanitar de la 118 a încercat timp de o oră să o resusciteze, dar tânăra de 35 de ani a murit imediat după ce a ajuns la spitalul din Baggiovara (Modena). Printre primele ipoteze ale morții ar fi că un șoc anafilactic sau un stop cardiocirculator a pus capăt vieții femeii italiene, dar doar autopsia va putea lămuri cauzele exacte ale decesului. Momentan nici nu se știe ce anume i s-a injectat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„Cosmeticiana”, o femeie de naționalitate străină, este căutată de poliție.