Italia: femeie română ajunge la spital cu cod galben, dar moare după câteva ore. A fost lovită de o mașină

O femeie română în vârstă de 51 de ani, Mariana Vasile, a fost lovită de o mașină în dimineața zilei de 11 martie 2019, în jurul orei 6:45, în timp ce se afla pe via Rocca di Cencia din Roma. Deși inițial starea sa nu părea gravă, fiind transportată la spital cu cod galben, conaționala noastră a decedat la numai câteva ore după internare, relatează ziarul online Terzo Binario.

Din primele relatări reiese că Mariana a fost lovită de un automobil Volkswagen Golf condus de un bărbat italian de 39 de ani, care s-a oprit imediat pentru a-i oferi primul ajutor. O ambulanță a sosit în scurt timp la fața locului și a transportat-o la spitalul Policlinico di Tor Vergata cu cod galben de gravitate.

După ce a fost internată în spital, însă, starea femeii românce a început să se agraveze și la numai câteva ore după internare, în jurul orei 12:30, medicii au fost constrânși să constate decesul acesteia, nereușind să mai facă nimic pentru a-i salva viața.

- Continuarea articolului după publicitate -

Bărbatul italian aflat la volanul mașinii care a lovit-o pe Mariana Vasile a fost supus testelor pentru alcool și narcotice, de către polițiștii sosiți la locul accidentului.

Mariana Vasile era originară din Slobozia, județul Ialomița.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos