Italia: Femeie română bătută de o italiancă până la leșin pentru o sumă de bani împrumutată

O femeie română rezidentă în localitatea italiană Sulmona (provincia L’Aquila), care gestionează o spălătorie auto din zonă, a fost bătută cu cruzime de o italiancă pentru o sumă de bani împrumutată româncei de către italiancă, anunță ziarul local Rete Abruzzo.

Agresiunea a avut loc în data de 15 septembrie 2018, scrie sursa citată, când conaționala noastră se afla la muncă, în spălătoria auto pe care o gestionează. O femeie s-a apropiat de ea și, după ce a jignit-o de mai multe ori, a început să o lovească cu brutalitate, în final lovind-o chiar și cu o cheie pentru șuruburi. Femeia română a încercat să se apere dar nu a putut face nimic pentru a opri furia italiencei, care nu s-a oprit până nu a văzut-o pe conaționala noastră leșinată la pământ și plină de sânge din cauza loviturilor primite.

Femeia română a fost transportată apoi la spitalul Annunziata din Sulmona unde medicii i-au recomandat 50 de zile de recuperare medicală și unde se află internată și acum. Loviturile primite de la femeia italiancă i-au provocat româncei o gravă traumă craniană, medicii luând în considerare acum chiar și o operație pe creier, într-un spital din localitatea L’Aquila sau Avezzano, în funcție de disponibilitatea secțiilor de neurochirurgie.

Între timp, femeia italiancă se pare că se ascunde pentru a nu fi găsită de polițiști, aceasta lăsându-și soțul și fiul singuri în locuința sa din Sulmona. Polițiștii italieni anchetează acum asupra cazului pentru a găsi femeia violentă și a identifica eventualii complici ai acesteia și sunt convinși că agresiunea a avut loc din cauza sumei de bani împrumutate româncei de către italiancă pe care conaționala noastră nu i-ar fi înapoiat-o, mai precizează sursa citată.

Distribuie acest articol