Italia: femeie română de 49 de ani „vândută” de un conațional și violată de altul

Un bărbat român în vârstă de 33 de ani a fost denunțat cu acuzația de proxenetism, în timp ce un alt bărbat român, în vârstă de 48 de ani a fost arestat cu acuzația de viol, relatează ANSA (Agenția Națională de Presă din Italia).

Carabinierii din Noventa Vicentina, provincia Vicența, au primit un apel la 112 în noaptea de miercuri spre joi, 18 iulie 2019, din partea unei femei care declara că a fost victima unui viol într-o locuință din localitate. Sosiți imediat la adresa indicată de victimă, carabinierii au găsit acolo o femeie română în vârstă de 49 de ani, vizibil agitată, care le-a indicat apartamentul de unde a reușit să fugă cu câteva minute înainte și în care a fost violată. În apartamentul indicat, carabinierii au găsit un bărbat român de 48 de ani, cu inițialele G.B., pe care l-au arestat cu acuzația de viol.

Ulterioare verificări ale anchetatorilor aveau să scoată la iveală însă că femeia română a petrecut seara în compania bărbatului arestat și a unui alt bărbat român, S.A., în vârstă de 33 de ani, care se pare că avea o relație mai apropiată cu victima. După ce au consumat băuturi alcoolice în diverse localuri din zonă, cei doi români au convins-o pe conaționala lor să meargă în apartamentul lui G.B. pentru a mai bea ceva.

Odată ajunși în apartament, bărbatul de 33 de ani a „vândut-o” pe femeia română celuilalt bărbat român pentru suma de 200 de euro, apoi a părăsit locuința, spun anchetatorii. Rămasă singură cu G.B. și fără a fi la cunoștință despre acordul celor doi bărbați, victima s-a văzut forțată să întrețină raporturi sexuale cu bărbatul de 48 de ani de mai multe ori până când, într-un moment de neatenție din partea acestuia, a reușit să fugă și să sune la carabinieri pentru a cere ajutor.

Femeia a fost internată la spitalul din Noventa Vicentina pentru îngrijiri medicale, în timp ce bărbatul de 49 de ani a fost pus sub arest la domiciliu până la încheierea anchetei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20