Italia: Femeie română dispărută după ce și-a scos câinele la plimbare. „Ajutați-ne să o găsim!”

O femeie română, Nicoleta Cătălin, în vârstă de 41 de ani, a dispărut din Barriera Milano (Lombardia) în timp ce era în compania lui Lili, câinile familiei, un cocker pe care îl scosese la plimbare. De joi, 19 aprilie, de Nicoleta și cățelul ei nu se mai știe nimic. Telefonul femeii rezultă închis. Familia lansează un apel: „Ajutați-ne să o găsim!”

Nicoleta Cătălin, a plecat de acasă ca de obicei. Joia trecută și-a luat cățelul, pe Lili și a ieșit. De atunci nu se mai știe nimic nici despre femeie și nici cățelul nu a fost găsit. Nimeni nu a văzut-o, nimeni nu poate da informații despre ea, iar după ce l-a sunat pe soțul ei să-i reamintească unele lucruri cotidiene pe care le avea de făcut, telefonul femeii este deconectat.

Un mister pentru familia Nicoletei Cătălin, cel puțin pentru fiul său, Andrei Cosmin Vaetus în vârstă de 22 de ani, care a mers la secția de poliție Dora Vanchiglia pentru a reclama dispariția mamei sale. „Nu s-a întâmplat niciodată” – a spus băiatul – „ca mama mea să dispară astfel.” Potrivit tânărului, femeia nu suferea de nici o patologie nici fizică și nici de natură psihică, relatează Cronaca Qui.

Toți cei care pot da informații utile în legătură cu dispariția Nicoletei Cătălin, sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție sau să sune la numărul de intervenții 112.

Distribuie acest articol