Italia: femeie româncă insultată și lovită de un bărbat italian pentru un loc de parcare

Onoranze Funebri Alina

Un bărbat italian în vârstă de 60 de ani a fost denunțat în stare de libertate cu acuzația de vătămare corporală după ce a insultat și agresat o femeie româncă într-o parcare din localitatea italiană Bastia Umbra, provincia Perugia.

Potrivit ziarului local Bastia Oggi, conaționala noastră, în vârstă de 33 de ani, a avut o discuție în contradictoriu cu un șofer italian din cauza unui loc de parcare din fața unei farmacii din localitate. Nu a durat mult și discuția s-a transformat în agresiune din partea bărbatului italian care se pare că a lovit-o pe femeia româncă fără nicio reținere, după ce mai întăi a insultat-o în mod repetat.

Un alt bărbat care se afla în împrejurimi a intervenit imediat și a reușit să întrerupă agresiunea, iar femeia româncă a sunat la Poliție pentru a-l denunța pe agresor.

Conaționala noastră a fost transportată apoi la spital pentru îngrijiri medicale, în timp ce polițiștii l-au identificat pe agresor ca fiind un bărbat italian originar din regiunea Campania, în sudul Italiei și fără antecedente penale. Agresorul a fost denunțat astfel în stare de libertate pentru vătămare corporală.

- Continuarea articolului după publicitate -

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!