Italia: Femeie română își înjunghie iubitul cu un cuțit de bucătărie după ani de violențe subite

O femeie de origine română în vârstă de 40 de ani din Vische, provincia Torino, a ajuns în cătușe după ce și-a înjunghiat de mai multe ori partenerul în timpul unei certe violente. Perechea de români nu era la primul episod de acest gen, în luna ianuarie din acest an bărbatul a fost arestat pentru violență domestică și rezistență față de un funcționar public dar femeia l-a iertat și nu a fost condamnat, relatează Corriere.

Gabriela Zincă în timpul unei certe conjugale din serile trecute, a luat un cuțit de bucătărie și l-a înjunghiat în abdomen, de cel puțin două ori pe partenerul său, Georgel Maximiuc. Bărbatul, grav dar nu în pericol de a-și pierde viața, a fost transportat de urgență cu elicopterul la spitalul CTO din Torino.

Femeia română a fost arestată pentru leziuni agravante. Conform investigațiilor carabinierilor, Gabriela ar fi reacționat la anii de abuzuri pe care i-a trăit alături de partenerul său. Cei doi au în spate o relație plină de acte de violență domestică dar au continuat să rămână totuși împreună. Până acum, când totul s-ar fi putut transforma într-o cruntă tragedie.

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență și/sau exploatare a femeilor, înainte ca acestea să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor:

  • Telefono Rosa – 06 3751 8282;
  • Dipartimento per le Pari Opportunità (Guvernul Italiei) – Telefon: 1522;
  • Carabinieri: telefon 112;
  • sau vă adresați la cea mai apropiată unitate de carabinieri/poliție din localitatea dumneavoastră.
Distribuie acest articol