Italia: Îngrijitoare română își pierde geanta cu banii din salariu. Unde au găsit-o polițiștii

Abia intrase în casă când și-a dat seama că îi lipsește geanta. Avea doar o lună de când lucra ca îngrijitoare la Nuoro, în Sardinia și tocmai primise salariul pe care, mare parte, urma să îl trimită celor de acasă, din România. Totul s-a încheiat însă cu un sfârșit fericit datorită intervenției poliției, relatează agenția de presă ANSA. Faptele s-au petrecut câteva zile în urmă, agenții secției de poliție din Nuoro, care se aflau în patrulare, au fost opriți de o femeie foarte agitată care a început imediat să le povestească ce i se întâmplase.

„Am luat salariul și m-am dus la cumpărături, dar când am ajuns acasă mi-am dat seama că nu mai am geanta”, a spus ea polițiștilor. Aceștia, au ajutat-o pe conaționala noastră să-și amintească pas cu pas tot drumul pe care l-a parcurs întorcându-se spre casă după ce făcuse cumpărăturile. Amintirile ei despre geantă se opreau la autobuzul pe care îl luase, își amintea că urcase cu geanta dar, din păcate, la coborâre nu-și mai amintea s-o mai fi avut.

Polițiștii, în mare grabă, pornesc spre capătul liniilor de autobuz din zona Manzoni pentru a efectua un control și cu speranța să vor da de urma genții româncei noastre. Găsesc autobuzul, urcă și sub scaun descoperă geanta. În interior era totul neatins: banii și documentele personale ale femeii. Printre lacrimi de bucurie, femeia le-a mulțumit agenților de poliție și le-a mărturisit că o bună parte din acei bani vor ajunge la familia sa din România pentru care reprezintă unica sursă de venit.