Italia: femeie română la volanul unui TIR implicată într-un grav accident

Grav accident în Italia, la Udine pe autostrada A23, unde un TIR la volanul căruia se afla o femeie de naționalitate română s-a ciocnit cu un Renault Mégane Scénic. Accidentul s-a produs între Udine Nord și Udine Sud, direcția sud și în urma accidentului o femeie de 34 de ani și fiul său de 5 ani care călătoreau la bordul mașinii Renault au suferit răni grave, relatează udine.diariodelweb.it.

Accidentul, a cărui dinamică este în curs de investigație, a avut loc joi, 4 ianuarie, la ora 18.30. Femeia cu inițialele M.S. din mașina Renault Megane Scénic, locuiește în zona Collinare Friulana și împreună cu fiul ei călătoreau la bordul mașinii personale care s-a ciocnit cu un camion articulat condus de o femeie română în vârstă de 49 de ani, cu inițialele L.B.

Mama și copilul au fost transportați de urgență la spitalul „Santa Maria della Misericordia” iar personalul medical declară că mai grav ar fi copilul, mama ar fi raportat doar leziuni minore.

Conaționala noastră a rămas nevătămată în urma accidentului.

La fața locului, pe lângă ambulanța de la 118 s-au prezentat poliția rutieră de la Palmanova și pompierii Comandamentului Udine care s-au ocupat de recuperarea vehiculelor avariate.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol