Incendiu în Italia: Femeie română moartă după ce i-a luat foc apartamentul. Alte 6 persoane rănite

Tragedie în regiunea Alto Adige din Italia, la Brunico, unde o femeie română de 46 de ani, și-a pierdut viața în această dimineață de marți, 17 iulie, după un incendiu izbucnit în interiorul apartamentului în care locuia. Alte 6 persoane rănite sau intoxicate cu fum au fost transportate la spital, informează altoadige.it.

Pompierii au fost avertizați în jurul orei 9:00 cu privire la un incendiu într-un bloc de apartamente în Via Josef Ferrari, în apropiere de centrul educațional al orașului. Din păcate, flăcările făcuseră deja o victimă. Este o femeie de origine română, rezidentă de  mult timp la Brunico, care locuia la etajul al treilea al clădirii și care a decedat.

Șase persoane au avut nevoie de spitalizare printre care și un copil cu mama sa.

După toate probabilitățile incendiul a fost provocat de o scurgere de gaze care a avut loc noaptea trecută în apartamentul victimei și care a dus la izbucnirea incendiului. Sunt încă în curs de desfășurare cercetări pentru a se stabili, însă, cauza exactă a declanșării focului ucigaș.

33 de locatari ai imobilului respectiv au fost evacuați momentan iar la fața locului au intervenit popmpierii, personalul sanitar de la 118 și carabinierii.