Italia: femeie română oprită în plină stradă de un tânăr care i-a arătat organele genitale

O tânără română în vârstă de 30 de ani a avut parte de o sperietură puternică în dimineața zilei de marți, 13 august 2019, în jurul orei 9:30, când se îndrepta la locul de muncă, o casă de pe via San Carlo din Verona unde lucrează ca menajeră.

Potrivit presei locale, conaționala noastră a fost condusă de cineva cu mașina până în via Santo Stefano din localitate, de unde urma apoi să meargă pe jos o porțiune de drum pentru a ajunge la locul de muncă. La un moment dat însă a fost abordată de un tânăr bărbat care, după ce i-a făcut câteva complimente, i-a arătat organele genitale fără nicio reținere.

Speriată, românca noastră a început să țipe, atrăgând astfel atenția unui trecător care a i-a sărit în ajutor și l-a fugărit pe maniac. Femeia a decis apoi să-și continue drumul la locul de muncă și odată ajunsă acolo, i-a povestit angajatorului cele întâmplate. Abia în jurul orei 12:30 însă femeia română și angajatorul său s-au decis să sune la Poliție pentru a denunța fapta.

Cu toate acestea, agenții de poliție au reușit să-l găsească pe bărbat în scurt timp în parcul Castel San Pietro și l-au identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 26 de ani, născut la Verona. Tânărul a fost sancționat pentru acte obscene în public și i s-a pus interdicție pe o perioadă de 2 ani de zile de a mai intra în localitate.

Poliția în căutarea maniacului în parcul Castel San Pietro din Verona. Foto: VeronaSera.it