Italia: Se ceartă cu partenerul și îl mușcă de testicule. Bărbat român transportat de urgență la spital

O femeie română din Montecatini, în provincia Pistoia, i-a smuls testicolele cu gura partenerului său, în urma unui litigiu violent. Bărbatul, aproape inconștient și în urma unei puternice hemoragii, a fost transportat de urgență la spital. Cei doi se aflau sub influența băuturilor alcoolice, relatează Il Giornale.

În seara zilei de 28 iunie, în jurul orei 22:00, o pereche de români din Pistoia a început să se certe din motive necunoscute încă, în interiorul apartamentului în care locuiesc. Cearta a degenerat în scurt timp în violență fizică.

Bărbatul și-ar fi atacat partenera, provocând din partea acesteia o reacție la fel de brutală. După ce a subit mai multe lovituri din partea bărbatului, femeia, aflată și ea în stare de ebrietate, a răspuns printr-un gest la care bărbatul nu s-ar fi așteptat: l-a mușcat de organele genitale iar mușcătura testiculelor ar fi cauzat desprinderea scrotului.

Aproape inconștient din cauza durerii și prezentând o sângerare abundentă, bărbatul a fost transportat de urgență de către personalul sanitar de la 118, la spitalul din Pescia.

Carabinierii au intervenit pentru a reconstitui dinamica faptelor și a stabili responsabilitățile penale.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI