Italia: Femeie sinucigașă salvată în ultima clipă de soț, a ținut-o suspendată în gol până au sosit pompierii

O femeie de 37 de ani din localitatea italiană Cagli, provincia Pesaro e Urbino din regiunea Marche, a încercat să se sinucidă în seara zilei de miercuri, 2 noiembrie 2022, aruncându-se de pe balconul apartamentului situat la etajul trei al unei clădiri.

Din fericire, soțul femeii a intervenit prompt și a reușit să o prindă pe aceasta de mână chiar în ultima clipă, ținând-o suspendată în gol zeci de minute până când au intervenit pompierii și l-au ajutat să o tragă înapoi pe balcon.

Potrivit ziarului Il Gazzettino, era circa ora 23:30 de miercuri seara când femeia a ieșit pe terasa balconului cu intenția de a se arunca în gol.

Soțul femeii, care-i cunoștea foarte bine starea psihică, a intuit imediat gândurile sinucigașe ale soției sale și a urmat-o pe balcon, dar până să ajungă la ea, aceasta s-a suit deja pe balustradă și s-a aruncat în gol.

Bărbatul a reușit însă să o prindă în ultimul moment de un braț și să împiedice prăbușirea sa în gol, dar nu avea forța necesară să o tragă înapoi pe balcon, motiv pentru care a început să strige după ajutor către vecinii săi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ceilalți locatari ai blocului au sunat imediat la 112 și au cerut ajutor, iar în scurt timp la fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care a fost nevoit să spargă mai întâi ușa apartamentului pentru a putea ajunge la cei doi soți.

Odată ajunși și ei pe balcon, pompierii l-au ajutat pe soț, care era deja epuizat de forțe, să o tragă pe femeie în sus și să o aducă înapoi în siguranță.

Femeia a fost internată apoi la secția de psihiatrie a spitalului din Urbino pentru tratament, mai precizează sursa citată.

Distribuie acest articol