Italia: Femeie sinucigașă salvată în ultima clipă de soț, a ținut-o suspendată în gol până au sosit pompierii

O femeie de 37 de ani din localitatea italiană Cagli, provincia Pesaro e Urbino din regiunea Marche, a încercat să se sinucidă în seara zilei de miercuri, 2 noiembrie 2022, aruncându-se de pe balconul apartamentului situat la etajul trei al unei clădiri.

Din fericire, soțul femeii a intervenit prompt și a reușit să o prindă pe aceasta de mână chiar în ultima clipă, ținând-o suspendată în gol zeci de minute până când au intervenit pompierii și l-au ajutat să o tragă înapoi pe balcon.

Potrivit ziarului Il Gazzettino, era circa ora 23:30 de miercuri seara când femeia a ieșit pe terasa balconului cu intenția de a se arunca în gol.

Soțul femeii, care-i cunoștea foarte bine starea psihică, a intuit imediat gândurile sinucigașe ale soției sale și a urmat-o pe balcon, dar până să ajungă la ea, aceasta s-a suit deja pe balustradă și s-a aruncat în gol.

Bărbatul a reușit însă să o prindă în ultimul moment de un braț și să împiedice prăbușirea sa în gol, dar nu avea forța necesară să o tragă înapoi pe balcon, motiv pentru care a început să strige după ajutor către vecinii săi.

Ceilalți locatari ai blocului au sunat imediat la 112 și au cerut ajutor, iar în scurt timp la fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care a fost nevoit să spargă mai întâi ușa apartamentului pentru a putea ajunge la cei doi soți.

Odată ajunși și ei pe balcon, pompierii l-au ajutat pe soț, care era deja epuizat de forțe, să o tragă pe femeie în sus și să o aducă înapoi în siguranță.

Femeia a fost internată apoi la secția de psihiatrie a spitalului din Urbino pentru tratament, mai precizează sursa citată.