Italia: A fost prins șoferul care a lovit o româncă însărcinată în 9 luni pe trecerea de pietoni

Un bărbat de origine marocană în vârstă de 28 de ani, Samir Ouelmess, a fost arestat în această dimineață după ce a mărturisit că a fost el cel care a lovit-o cu mașina pe Elena Țugui, o tânără română în vârstă de 19 ani, însărcinată în nouă luni. Accidentul s-a petrecut joi, 23 mai, la Orbassano, lângă Torino. Șoferul a fugit de la locul accidentului fără să-i acorde ajutor victimei și să își asume responsabilitatea celor întâmplate.

Elena traversa strada pe trecerea de pietoni împreună cu concubinul și tatăl copilului său, Marius Stan, când a fost lovită de o mașină care s-a îndepărtat în viteză. Femeia, care a suferit o ruptură de claviculă și alte răni minore, a fost transportată de urgență la spitalul CTO din Torino unde i s-a făcut cezariană. Sofia, fetița născută cu complicații datorită carenței de oxigen provocată de traumele suferite de tânăra mamă, a fost supusă la controale și tratamente, iar astăzi medicii declară că se află încă în stare critică.

„Organele cele mai afectate sunt creierul, pe care încercăm să-l salvăm, rinichii, ficatul și plămânii”, a declarat medicul primar Daniele Farina de la Secția de Obstretică și Ginecologie a spitalului din Torino. „Nu trauma directă a rănit fătul, ci traumatismul suferit de mamă a făcut ca alimentarea cu sânge la nivelul uterului să scadă, iar fătului i-a lipsit oxigenul”, a explicat Farina.

El este acuzat de răniri personale grave și neacordarea primului ajutor.

„Mașina avea viteză mare, am văzut-o cum se apropie, a lovit-o pe partenera mea și apoi s-a îndepărtat în grabă, fără să oprească. Cum poți să lovești cu mașina o femeie însărcinată și să fugi?”, se întreba imediat după accident Marius Stan, tatăl micuței Sofia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol