Italia: A fost prins șoferul care a lovit o româncă însărcinată în 9 luni pe trecerea de pietoni

Un bărbat de origine marocană în vârstă de 28 de ani, Samir Ouelmess, a fost arestat în această dimineață după ce a mărturisit că a fost el cel care a lovit-o cu mașina pe Elena Țugui, o tânără română în vârstă de 19 ani, însărcinată în nouă luni. Accidentul s-a petrecut joi, 23 mai, la Orbassano, lângă Torino. Șoferul a fugit de la locul accidentului fără să-i acorde ajutor victimei și să își asume responsabilitatea celor întâmplate.

Elena traversa strada pe trecerea de pietoni împreună cu concubinul și tatăl copilului său, Marius Stan, când a fost lovită de o mașină care s-a îndepărtat în viteză. Femeia, care a suferit o ruptură de claviculă și alte răni minore, a fost transportată de urgență la spitalul CTO din Torino unde i s-a făcut cezariană. Sofia, fetița născută cu complicații datorită carenței de oxigen provocată de traumele suferite de tânăra mamă, a fost supusă la controale și tratamente, iar astăzi medicii declară că se află încă în stare critică.

„Organele cele mai afectate sunt creierul, pe care încercăm să-l salvăm, rinichii, ficatul și plămânii”, a declarat medicul primar Daniele Farina de la Secția de Obstretică și Ginecologie a spitalului din Torino. „Nu trauma directă a rănit fătul, ci traumatismul suferit de mamă a făcut ca alimentarea cu sânge la nivelul uterului să scadă, iar fătului i-a lipsit oxigenul”, a explicat Farina.

El este acuzat de răniri personale grave și neacordarea primului ajutor.

„Mașina avea viteză mare, am văzut-o cum se apropie, a lovit-o pe partenera mea și apoi s-a îndepărtat în grabă, fără să oprească. Cum poți să lovești cu mașina o femeie însărcinată și să fugi?”, se întreba imediat după accident Marius Stan, tatăl micuței Sofia.

DISTRIBUIE
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol