Italia: Fostul angajator al Verginicăi Vînătoru suspectat că a ucis-o fiindcă a furat o găină de la el

Anchetatorii italieni vin cu noi detalii referitoare la moartea Verginicăi Vînătoru, femeia română de 52 de ani găsită fără viață în luna octombrie 2019 în apele râului Garigliano, în dreptul unei localități din provincia Caserta. După ce în urmă cu câteva zile autoritățile au confirmat că victima a suferit o moarte violentă, carabinierii au declarat duminică, 2 februarie 2020, că au acum și un suspect pentru această crimă.

Corpul femeii a fost găsit de un trecător pe data de 10 octombrie 2019 în apele râului Garigliano, în dreptul localității Sessa Aurunca din provincia Caserta, dar a fost identificat de carabinieri abia după o lună din cauza stării avansate de descompunere. Necropsia asupra cadavrului a scos apoi la iveală că Verginica a suferit o moarte violentă, iar ulterioare investigații în rândul celor care o cunoșteau pe femeie au dus la identificarea presupusului făptaș, care ar fi fostul angajator al femeii.

Potrivit ziarului local Latina Quotidiano, înainte să fie ucisă, Verginica a lucrat pentru un antreprenor agricol din localitatea Minturno, provincia Latina din Lazio, care se pare că a surprins-o furând o găină de la el. Acesta ar fi bătut-o crunt pentru a pedepsi-o, iar femeia română l-a denunțat apoi la carabinieri pentru această agresiune. Antreprenorul, despre care anchetatorii nu au făcut publice mai multe informații, a fost înscris astăzi în registrul persoanelor anchetate, acuzat fiind că a ucis-o pe femeia română pentru a se răzbuna pentru denunț și a încercat să scape de cadavrul ei aruncându-l într-un râu.

Verginica Vînătoru avea antecedente penale, femeia fiind arestată în trecut de două ori pentru furt și în ambele cazuri a lucrat cu un complice pe nume Mihai Vasile Tănasă în vârstă de 55 de ani.

Mihai Vasile Tănasă și Verginica Vînătoru

Pe același subiect:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI