Italia: Femeie română fura lozuri din barul în care lucra. Surprinsă de camerele video

Pentru a-și rotunji veniturile, o femeie română în vârstă de 50 de ani fura lozuri din barul în care lucra la Cividale (Udine), în Friuli-Venezia Giulia. A fost surprinsă de camerele de supraveghere montate de polițiști la cererea proprietarului, relatează ilfriuli.it.

În ultimele luni, în barul din centrul orașului Cividale unde lucra femeia română, se înregistrau tot mai des lipsuri de numerar, dar și de lozuri răzuibile din seria „Răzuiește și câștigă” (Gratta e vinci). O situație pe care proprietarul a mărturisit-o agenților de poliție din localitate.

Polițiștii au demarat o investigație, coordonată de procurorul public din Udine, care prevedea și plasarea de camere ascunse. Sistemul de supraveghere video a descoperit în puțin timp persoana responsabilă, femeia română a fost filmată de cel puțin patru ori cum își însușea numerar și lozuri în valoare totală de peste 1.000 de euro.

În urma percheziției la domiciliul său au fost găsite lozuri răzuite și suma de 2.500 de euro în numerar. Banii au fost confiscați și femeia a fost trimisă în judecată pentru furt agravat.