Italia: A furat un portofel cu 700 de euro care aparținea colegului român, muncitor italian denunțat pentru furt

Un tânăr muncitor italian în vârstă de 28 de ani a fost denunțat de carabinieri în stare de libertate pentru furt agravat după ce a sustras portofelul unui coleg de muncă de naționalitate română. Conaționalul nostru avea suma de 700 de euro în portofel la momentul furtului.

Tânărul italian este originar din localitatea Sansepolcro, provincia Arezzo, dar lucrează pentru o societate comercială din Monterchi, o localitate învecinată. Alături de muncitorul italian, la aceeași firmă, mai lucrează și un bărbat român care zilele trecute s-a trezit, în timp ce se afla la servici, că nu-și mai găsește portofelul în care, pe lângă acte, avea și suma de 700 de euro.

Conaționalul nostru a cerut ajutorul carabinierilor pentru a descoperi cum și unde i-a dispărut portofelul, iar aceștia au deschis o anchetă. În urma verificării imaginilor video de pe camerele de supraveghere instalate la sediul firmei unde românul nostru lucrează, militarii au descoprit că autorul furtului este nimeni altul decât tânărul său coleg italian, scrie ziarul italian La Nazione.

Situația este cu atât mai gravă pentru muncitorul italian, cu cât acesta are deja unele antecedente penale pentru astfel de infracțiuni. Infractorul a fost denunțat în stare de libertate de către carabinieri în cursul zilei de joi, 27 februarie 2020, cu acuzația de furt agravat.

@rotalianul