Italia: Găsește o carte de credit pierdută de o pensionară și face retrageri de numerar. Femeie română denunțată

O femeie de naționalitate română a fost denunțată de carabinieri în stare de libertate la Ferrandina, în provincia Matera, pentru furt și utilizarea ilegală a unui card de credit, informează La Gazzetta del Mezzogiorno.

Conaționala noastră a găsit o carte de credit poștală (carta libretto postale) care fusese pierdută de o pensionară și a folosit-o pentru a face retrageri de numerar.

Când persoana, o femeie vârstnică, și-a dat seama că a pierdut cardul, a anunțat carabinierii și a cerut oficiului poștal să i-l blocheze, dar, între timp, a descoperit că i-au fost retrași din cont 4.900 de euro, în urma a 11 retrageri efectuate de la bancomat.

Anchetatorii au reușit să o identifice pe femeia română ce a folosit în mod ilegal cartea de credit care nu îi aparținea și au denunțat-o autorității judiciare.

Nu au fost date detalii despre cum s-au putut preleva banii fără codul PIN al cărții de credit poștale dar din informațiile puse la dispoziție de autorități, acest lucru nu ar fi imposibil, așa cum s-a dovedit și în acest caz.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol