Italia: Găsit cu un pistol în mașină, s-a dat drept român în fața polițiștilor. Cetățean albanez arestat

Polițiștii italieni au arestat în seara zilei de joi, 3 septembrie 2020, un bărbat care se dădea drept cetățean român, dar de fapt era albanez. În urma unei percheziții, agenții au găsit în mașina individului și un pistol cu 8 cartușe.

Totul s-a întâmplat pe autostrada A4, în dreptul localității Dalmine din provincia Bergamo, unde polițiștii de la Polizia Stradale au oprit pentru control un Opel Astra cu numere de înmatriculare elvețiene. După efectuarea unei percheziții asupra autoturismului, agenții au găsit ascuns sub scaunul pasagerului un pistol de calibrul 9×19 cu 8 cartușe, informează L’Eco di Bergamo.

Pistolul găsit în mașină. Foto: ecodibergamo.it

Șoferul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, le-a prezentat polițiștilor o carte de identitate și un permis de conducere falsificate, prezentându-se astfel ca fiind de cetățenie română. Verificările polițiștilor au scos la iveală, însă, că bărbatul era de fapt un cetățean albanez și era, de asemenea, condamnat definitiv la 1 an și 4 luni de închisoare, pedeapsă pe care nu a ispășit-o încă.