Italia: gest tragic al unui bărbat român de 51 de ani găsit spânzurat într-un garaj al unei companii de transport

Gest tragic al unui bărbat în vârstă de 51 de ani. Omul, de naționalitate română, a fost găsit spânzurat într-o clădire ce servea drept garaj, din cadrul unei societăți de transport din localitatea Spino d’Adda, provincia Cremona, din nordul Italiei.

A fost găsit în dimineața zilei de miercuri, 1 noiembrie, corpul bărbatului român de 51 de ani, într-o clădire din via delle Industrie, unde își are sediul o companie de transport care se ocupă cu mutări și relocări. Cadavrul a fost găsit de proprietarul companiei care a anunțat imediat autoritățile. La fața locului s-au prezentat ambulanța cu personalul medical de urgență și carabinierii din Pandino care au constatat că bărbatul român se spânzurase în urmă cu câteva ore.

Nu s-au oferit alte detalii despre caz, se pare că omul care hotărâse să își ia viața era găzduit de proprietarul companiei în interorul clădirii respective, acesta oferindu-i o cazare temporară conaționalului nostru. Nu este clar încă dacă bărbatul român lucra pentru compania de transport respectivă sau nu.

După constatările și verificările de rigoare, corpul neînsuflețit al conaționalului nostru a fost dus la biserica ortodoxă din Lodi, informează  laprovinciacr.it.

Distribuie acest articol