Italia, grav accident în duminica Paștelului catolic. O româncă se zbate între viață și moarte

O femeie de naționalitate română se luptă să supraviețuiască după ce a fost grav rănită într-un accident rutier petrecut la Mellitto, în provincia Bari, duminică 9 aprilie, când s-a sărbătorit Paștele catolic.

În același accident a decedat o profesoară italiancă în vârstă de 50 de ani, informează publicația Da Bitonto.

Accidentul a avut loc după amiaza, pe șoseaua SP97 din Mellitto.

Românca se afla la volanul unui autoturism Chevrolet când s-a ciocnit cu o mașină Volkswagen Passat condusă de Marina Schettini, o profesoară din Bitonto.

Impactul a fost extrem de puternic, iar profesoara a decedat în timp ce era transportată la Spitalul Venere din Carabonara. Ea lasă în urmă un soț și o fiică de 12 ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
00d05-p1010086
Marina Schettini, profesoară din Bitonto, decedată în accident. Sursa foto: Da Bitonto

Conaționala noastră, rezidentă la Cassano delle Murge, a fost grav rănită. După ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale pentru mai multe fracturi complicate, se află acum în stare critică la secția de Terapie Intensivă.

Dinamica accidentului este cercetată de polițiștii locali din Grumo Appula, care au intervenit la fața locului împreună cu carabinierii din Bitetto și echipajul de prim-ajutor de la 118.

Ambele vehicule au fost confiscate și se află în custodia autorităților judiciare.

Tragedia a adus durere în comunitatea din Bitonto, iar localnicii și colegii victimei își exprimă compasiunea față de familia îndurerată.

@rotalianul