Italia: Grevă la benzinării în zilele de 6 și 7 noiembrie

Benzinăriile din Italia vor fi închise timp de 2 zile, mai exact pe 6 și 7 noiembrie 2019, pe toate străzile și autostrăzile, datorită unei greve anunțată de sindicatele Faib Confesercenti, Fegica Cisl e Figisc/Anisa Confcommercio, anunță Corriere della Sera.

La baza grevei stau anumite măsuri implementate de guvernul italian, cum ar fi facturarea electronică, case de marcat telematice pentru cei care facturează mai mult de 2.000 de euro pe an, introducerea documentelor de transport, etc.

Aceste măsuri dublează sarcinile birocratice fără nicio valoare pentru lupta împotriva ilegalității sau infidelității fiscale, lăsând evazioniștii fiscali în pace, ce vor continua să facă afaceri chiar și în sectorul nostru, care pare tot mai poluat de criminalitatea organizată”, spun sindicaliștii.

Pompele de benzină vor fi închise așadar timp de 2 zile în toată Italia, în semn de protest împotriva guvernului. Greva va începe la ora 06:00 de miercuri, 6 noiembrie și se va termina la ora 06:00 de vineri, 8 noiembrie.