Italia: Ileana Lăcătuș moare la 38 de ani lovită de un automobil în timp ce se întorcea cu bicicleta de la muncă

Se întorcea de la muncă pe bicicletă în seara zilei de ieri, 10 noiembrie 2017, în jurul orei 22, și mai avea o foarte mică distanță de parcurs până la locuința sa când și-a găsit sfârșitul la numai 38 de ani lovită de o mașină care venea din spatele său.

Tragedia a avut loc în via Roma a localității Torri di Quartesolo din provincia Vicenza iar victima se numește Ileana Lăcătuș, femeie română de 38 de ani.

Locul unde a avut loc tragedia. Sursa: Il Giornale di Vicenza

Conaționala noastră se pregătea să vireze cu bicicleta la stânga pentru a intra pe via Europa, unde locuia, când a fost lovită de un automobil condus de un bărbat italian rezident în localitatea Camisano. Mașina circula pe aceeași stradă și venea din spatele femeii românce iar impactul cu bicicleta femeii a fost atât de puternic încât a aruncat-o pe Ileana Lăcătuș la circa 20 de metri distanță.

Deși ambulanța a intervenit în timp foarte scurt, personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a salva viața femeii românce, rănile provocate de impactul cu mașina fiindu-i fatale, relatează Il Giornale di Vicenza.

Carabinierii din localitatea Longare investighează acum pentru a reconstrui dinamica accidentului și pentru a atribui eventualele responsabilități șoferului italian.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Potrivit unor surse neoficiale din localitatea Torri di Quartesolo, Ileana Lăcătuș lucra la restaurantul Old Wild West din localitate.

Distribuie acest articol