Italia: în timp ce mama muncește ca badantă, fiul de 18 ani vinde droguri și se joacă la PlayStation. Tânăr român arestat pentru trafic de droguri

Polițiștii de la secția Antidrog a Poliției din Ancona au arestat ieri, 18 octombrie 2017, un tânăr român de numai 18 ani, cu inițialele A.I.V., după ce a fost prins în posesia a 250 de grame de hașiș.

Tânărul infractor, venit în Italia de mai mult timp, este fiul unei badante românce și a abandonat școala în anul trei de liceu pentru a se dedica traficului de droguri dar și jocurilor pe televizor prin PlayStation, profitând de faptul că mama sa era mai mereu plecată la muncă.

Drogurile și instrumentele găsite în locuința tânărului român

În urma unei monitorizări din partea polițiștilor a zonei în care tânărul român obișnuia să vândă hașiș, agenții l-au oprit pe acesta și apoi l-au însoțit în locuința sa unde au găsit bucăți de hașiș ascunse într-un dulap.

Pe lângă drogurile găsite, polițiștii au mai găsit în locuința tânărului și diverse instrumente care sunt folosite pentru confecționarea și vânzarea drogurilor, cum ar fi cântar, cuțite murdare de hașiș și altele.

În urma dovezilor concrete găsite de polițiști în locuința tânărului, A.I.V. judecătorul l-a condamnat în această dimineață pe acesta la un an și patru luni de arest domiciliar și la plata unei amenzi de 4.000 de euro.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Sursa: Vivere Ancona

Distribuie acest articol