Italia: Încă un înger a plecat spre cer, Bogdănel s-a stins la 3 ani după o grea suferință

„Cine spune că sunt mic? Am 3 ani și sunt voinic!”, așa începeam ceva timp în urmă să scriem povestea lui, a unui băiețel de nici trei ani pe atunci, vesel și plin de viață. Dar ca în oricare poveste, a existat și un Balaur cu care Bogdănel a trebuit să lupte. Iar din nefericire, după bătălii grele, pline de dureri, suferințe, transplante, chemioterapii, Balaurul odios a fost mai puternic și a învins. Astăzi de dimineață în jurul orei 4.00, Bogdănel a pierdut lupta, s-a stins cu mama și tata alături de el, așa cum i-au stat mereu de când se îmbolnăvise.

Andrei Bogdan Ceicovschi a fost un băiețel care în loc de joacă și poezii a avut de luptat cu o boală cruntă, o formă rară a cancerului pe creier, neoperabil, diagnosticat de medicii oncologi cu numele de retinoblastoma unilateral cu gravă dezvoltare pe nervul optic.

Andrei Bogdan Ceicovschi împreună cu Bogdan, tatăl său

Totul a început în iunie 2016 la Palermo, în Sicilia, unde sunt rezidenți părinții săi și unde micuțul a fost examinat pentru prima dată. Au urmat tot felul de examene clinice, investigații, până când la Siena, la spitalul ‘Policlinico Le Scotte’ i s-a pus diagnosticul definitiv. Boala micuțului Bogdănel era foarte rară, tatăl copilului ne-a spus că ar fi al doilea caz la nivel mondial iar informații despre diagnosticul fiului său au fost trimise și analizate în spitalele din Londra și Paris.

După aproape doi ani prin spitale are loc acest sfârșit tragic iar părinții au nevoie de ajutorul nostru. Nu le putem atenua durerea din suflet dar le putem veni ca sprijin cu cheltuielile pentru funeralii, la care am putea să participăm. Mult, puțin, cât poate fiecare dintre noi, fiecare gest este binevenit. „Avem nevoie de ajutorul vostru acum mai mult ca niciodată” ne-a spus tatăl băiețelului.

Pentru donații, vă putem pune la dispoziție următorul card PostePay:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

PostePay (Evolution) Numărul: 5333 1710 3014 4246

Cod fiscal (codice fiscale): CCVBDN84P02Z129N

Pe numele: Ceicovschi Bogdan

Cont Unicredit IBAN: IT39X0200812120000104735185.

Distribuie acest articol