Italia: Îngrijitoare amenințată de iubitul român în casa bătrânei unde lucra. Bărbatul avea asupra sa un cuțit

Un bărbat român în vârstă de 44 de ani, rezident la Loria (Treviso),  a fost denunțat la poliție după ce a intrat cu forța în casa unde partenera sa lucra ca îngrijitoare pentru o bătrână și pentru fiul invalid al acesteia. Bărbatul avea asupra sa un cuțit, scrie Il Gazzettino.

Protagoniștii acestei întâmplări sunt M.A.C. de origine română, bărbat de 44 de ani și partenera sa, o femeie moldoveancă în vârstă de 47 de ani. Cei doi se certaseră recent, iar românul a plecat spre locul de muncă al prietenei sale pentru a discuta cu ea și, probabil, sperând că se vor împăca. În schimb, cei doi s-au angajat într-o discuție plină de furie și insulte chiar în interiorul casei unde femeia lucra.

În seara zilei de vineri, 7 septembrie, în jurul orei 19:00, bărbatul român, vădit sub influența băuturilor alcoolice, a sunat la ușa apartamentului din aleea Ca’ Rezzonico din localitatea Bassano del Grappa, unde femeia lucrează ca îngrijitoare pentru o bătrână și pentru fiul acesteia, un bărbat cu dizabilități. Neprimind niciun răspuns, bărbatul român a intrat cu forța în apartamentul respectiv unde, odată în fața iubitei sale dar și al bătrânei, proprietara casei, a început să vocifereze, să strige și să le insulte pe cele două.

În acest timp, fiul bătrânei a anunțat forțele de ordine. La vederea agenților de poliție, bărbatul s-a mai liniștit dar în urma percheziției a fost găsit în posesia sa un mare cuțit.
A fost condus la secția de poliție unde a fost denunțat pe lângă încălcarea proprietății private și pentru port de obiect periculos.

Vă reamintim, ca de obicei, datele de contact ale instituțiilor din Italia la care trebuie să apelați pentru a denunța astfel de cazuri de violență și/sau exploatare a femeilor, înainte ca acestea să se transforme în tragedie, fie că sunteți victimă sau sunteți doar martor:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
  • Telefono Rosa – 06 3751 8282;
  • Dipartimento per le Pari Opportunità (Guvernul Italiei) – Telefon: 1522;
  • Carabinieri: telefon 112;
  • sau vă adresați la cea mai apropiată unitate de carabinieri/poliție din localitatea dumneavoastră.
@rotalianul