Italia: Îngrijitoare atacată cu un cuțit pe stradă de fratele bătrânei pe care o îngrijește

O îngrijitoare din Ascoli Piceno, provincia Marche, a fost atacată în plină zi, pe stradă, de fratele bătrânei pe care o îngrijește. Femeia rănită a fost transportată la secția de urgență din Manzoni pentru a primi îngrijirile necesare, informează Vera TV.

S-a întâmplat în plin centrul orașului și din fericire îngrijitoarea a scăpat doar cu unele răni ușoare. Bărbatul, la vederea femeii care o îngrijește pe sora sa, a început să strige și să o acuze că îi fură banii pe care îi găsește în casă. Tentativele îngrijitoarei de a-l calma și de a se justifica, au fost inutile, bărbatul a refuzat să o asculte. A scos un cuțit și s-a năpustit asupra bietei femei.

Din fericire, femeia a fost lovită în mod superficial. O ambulanță de la 118 a sosit la fața locului cu personalul medical aflat la bord, care a acordat primele îngrijiri victimei și apoi au transportat-o la serviciul de urgență din zona Mazzoni.

Carabinieri din Ascoli, care s-au prezentat la locul agresiunii, au luat declarații de la martorii prezenți și au deschis o anchetă.

Distribuie acest articol