Italia: Îngrijitoare română arestată pentru proxenetism. Avea un mandat de arestare pe numele său emis în 2011

O femeie română de 32 de ani, rezidentă în provincia Arezzo dar domiciliată în localitatea Scandicci (Firenze), unde lucra ca badantă, a fost arestată de carabinierii din localitatea Bibbiena cu acuzația de trafic de ființe umane dar și instigare și favorizarea prostituției.

Potrivit celor relatate de ziarul La Nazione, îngrijitoarea română avea un mandat de arestare pe numele său emis de către autoritățile române din luna noiembrie 2011, mandat apărut în urma unei condamnări la patru ani de închisoare pentru infracțiunile menționate mai sus.

Acuzata se pare că a adus în Italia în trecut patru tinere românce cărora le-a promis un loc de muncă și o locuință, ca mai apoi să le forțeze să se prostitueze, o bună parte din bani ajungând în buzunarele sale.

Carabinierii din Bibbiena au primit de curând o semnalare că românca de 32 de ani s-ar afla în Italia iar în urma investigațiilor de rigoare aceasta a fost găsită de militari în localitatea Scandicci, unde lucra ca îngrijitoare. Femeia a fost astfel arestată și condusă la penitenciarul Sollicciano din Firenze.