Italia: îngrijitoare română denunțată, încerca să transfere 95.000 de euro din contul bătrânului asistat într-un cont din România

O „badantă” româncă în vârstă de 45 de ani a fost denunțată în stare de libertate de către carabinierii de la Compania din localitatea Ivrea, provincia Torino, după ce a încercat să transfere din contul bancar al bătrânului pe care-l îngrijea într-un cont din România suma de 95.000 de euro.

Potrivit ziarului local NuovaPeriferia.it, în urmă cu câteva luni, femeia română se pare că s-a prezentat alături de bătrânul asistat la ghișeul băncii unde aceasta avea contul bancar și a cerut să fie făcut un transfer cu suma de 95.000 de euro într-un cont bancar românesc. Din relatările sursei citate reiese că acest pe acest cont bancar ar fi avut împuternicire și îngrijitoarea română.

Directorul băncii a devenit suspicios și a chemat carabinierii iar în urma verificărilor făcute de aceștia rezultă că nu era autorizată să facă acest transfer și s-a decis denunțarea femeii la Procuratura din Ivrea cu acuzația de înșelătorie.