Italia: îngrijitoare română fura bijuteriile de aur din casa în care lucra și le vindea la „Compro Oro”

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 54 de ani, din Latina (Lazio), a fost acuzată de furt agravat după ce s-a constatat că furase mai multe bijuterii de valoare din casa bătrânului pe care îl îngrijea. Îngrijitoarea vânduse mare parte dintre bijuterii, iar un inel din aur a fost găsit în urma percheziției efectuată de polițiști la domiciliul său, relatează Il quotidiano del Lazio.

Totul a început după o plângere a victimei, un bătrân care a denunțat la poliție dispariția bijuteriilor din aur. După cercetările de rigoare, în ziua de 4 octombrie, la ora 11.00, un echipaj de poliție s-a prezentat la magazinul „Compro Oro” din Via Romagnoli, în Latina, unde, cu câteva zile înainte, o femeie de naționalitate română vânduse câteva bijuterii din aur sustrase din casa bătrânului unde lucra ca îngrijitoare.

Agenții de poliție, cu descrierea bijuteriilor furate și a datelor personale ale femeii, au avut confirmarea de la magazinul respectiv că îngrijitoarea vânduse acolo bijuteriile, pentru care magazinul a emis documente la cumpărare. Prin urmare, a fost posibil să se recupereze și o parte din obiectele prețioase. Dar cum unele bijuterii încă lipseau, polițiștii au hotărât să efectueze și o percheziție domiciliară la locuința îngrijitoarei, care a avut drept rezultat descoperirea unui alt inel de aur furat din casa bătrânului și pe care femeia îl păstrase pentru ea.

În urma anchetei și a identificării româncei, s-a descoperit că aceasta nu era la prima abatere de acest gen, ea mai fusese acuzată de aceeași infracțiune și în trecut.

Distribuie acest articol