Italia: îngrijitoare română fura bijuteriile de aur din casa în care lucra și le vindea la „Compro Oro”

O femeie de naționalitate română, în vârstă de 54 de ani, din Latina (Lazio), a fost acuzată de furt agravat după ce s-a constatat că furase mai multe bijuterii de valoare din casa bătrânului pe care îl îngrijea. Îngrijitoarea vânduse mare parte dintre bijuterii, iar un inel din aur a fost găsit în urma percheziției efectuată de polițiști la domiciliul său, relatează Il quotidiano del Lazio.

Totul a început după o plângere a victimei, un bătrân care a denunțat la poliție dispariția bijuteriilor din aur. După cercetările de rigoare, în ziua de 4 octombrie, la ora 11.00, un echipaj de poliție s-a prezentat la magazinul „Compro Oro” din Via Romagnoli, în Latina, unde, cu câteva zile înainte, o femeie de naționalitate română vânduse câteva bijuterii din aur sustrase din casa bătrânului unde lucra ca îngrijitoare.

Agenții de poliție, cu descrierea bijuteriilor furate și a datelor personale ale femeii, au avut confirmarea de la magazinul respectiv că îngrijitoarea vânduse acolo bijuteriile, pentru care magazinul a emis documente la cumpărare. Prin urmare, a fost posibil să se recupereze și o parte din obiectele prețioase. Dar cum unele bijuterii încă lipseau, polițiștii au hotărât să efectueze și o percheziție domiciliară la locuința îngrijitoarei, care a avut drept rezultat descoperirea unui alt inel de aur furat din casa bătrânului și pe care femeia îl păstrase pentru ea.

- Continuarea articolului după publicitate -

În urma anchetei și a identificării româncei, s-a descoperit că aceasta nu era la prima abatere de acest gen, ea mai fusese acuzată de aceeași infracțiune și în trecut.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos