Italia: îngrijitoare română moartă la locul de muncă în dimineața zilei de duminică

Tragedia a avut loc în dimineața zilei de duminică, 29 octombrie 2017, când o femeie română de 60 de ani de profesie badantă a murit în fața bătrânei pe care o îngrijea.

Potrivit ziarului online Paese News, femeia română fusese angajată cu numai câteva luni în urmă să îngrijească o bătrână din fracțiunea Piedimonte Massicano a localității Sessa Aurunca, provincia Caserta și locuia în casă cu bătrâna.

În momentul tragediei se aflau în casă atât bătrâna, cât și fiul acesteia din urmă. Cei doi au observat cum dintr-odată femeia a început să se simtă rău și s-a prăbușit pe pat și au chemat de urgență o ambulanță dar la sosirea personalului medical nu s-a mai putut face nimic pentru a o salva pe conaționala noastră.

Trupul neînsuflețit al femeii românce a fost transportat inițial la spitalul din Sessa Aurunca iar ulterior, la cererea procurorului, a fost dus la Institul de Medicină Legală din Caserta pentru efectuarea autopsiei.

După o primă inspecție din partea unui medic legal reiese că femeia în vârstă de 60 de ani ar fi murit în urma unui infarct, așa cum relatează sursa citată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul