Italia: îngrijitoare românce acuzate de înșelătorii și furturi, declară că primeau bani pentru a face sex cu bătrânii pe care-i asistau

Două îngrijitoare românce, mamă și fiică, rezidente în localitatea italiană Ascoli, au fost arestate în seara zilei de luni, 19 martie 2018, acestea fiind acuzate de înșelăciune în dauna unor bătrâni din zonă dar și de șapte furturi, dintre care unul care a avut loc la centrul comercial Al Battente.

Cele două femei, L.L., în vârstă de 50 de ani și A.O.R. în vârstă de 27 de ani, au fost închise imediat în  penitenciarul pentru femei Castrogno din Teramo. Ajunse ieri în fața judecătorului pentru investigații preliminare de la Tribunalul din Teramo și apărate de avocații Emiliano Carnevali și Simone Fioravanti, cele două femei românce au declarat în timpul interogatoriului că banii nu proveneau, de fapt, din înșelăciuni, ci erau plătite de bătrânii unde lucrau pentru a face sex cu ei, scrie ziarul Corriere Adriatico.

Declarațiile celor două femei au fost verbalizate și trimise la judecătorul pentru investigații preliminare din Ascoli dar, între timp, cele două femei vor rămâne închise în penitenciar, așa cum a decis judecătorul din Teramo.

„Ancheta este încă în curs de desfășurare și din acest motiv nu pot da prea multe detalii în ceea ce privește acuzațiile. Cele două femei au prezentat versiunea lor a faptelor petrecute, fără contradicții. Oricum, este inexact să se vorbească despre escrocherii și înșelătorii, având în vedere că doamnele își desfășurau în mod regulat activitatea în casele persoanelor”, a declarat avocatul Emiliano Carnevali care o reprezintă pe A.O.R.

@rotalianul