Italia, înmormântare cu bucluc. Rudele s-au luat la bătaie la ieșirea din biserică

Funeraliile unui cunoscut bărbier din Macerata, regiunea Marche, s-au transformat joi, 17 noiembrie, într-un scandal de pomină după ce două dintre rudele sale au început să se certe și să se lovească între ele la ieșirea din biserică, relatează La Repubblica.

Obiectul litigiului a fost un ceas scump care aparținuse defunctului. Un cetățean a început să filmeze cu telefonul cearta dintre rude, dar a ajuns la spital după ce a fost agresat de către acestea.

Țipete, urlete și pumni pentru un ceas, așa s-a încheiat înmormântarea lui Marco Credentino, un cunoscut bărbier care a decedat la vârsta de 55 de ani. Ceremonia a avut loc la biserica Santa Croce din Macerata și, la finalul slujbei de înmormântare, doi membri ai familiei sale au început să se certe și să se bată pentru un ceas de mare valoare care aparținuse răposatului.

Spiritele s-au încins destul de tare, în ciuda tristelor circumstanțe. Situația s-a agravat și mai tare după ce un bărbat în vârstă de 41 de ani a început să filmeze scena respectivă. Atunci, cei doi s-au năpustit asupra sa lovindu-l cu pumnii și picioarele. În cele din urmă, bărbatul a ajuns la spitalul din Macerata și, deși prezintă mai multe răni, starea sa nu este una gravă.

La fața locului au intervenit carabinierii și agenții Poliției Locale, care au înăbușit încăierarea și au trecut la identificarea celor prezenți. Mulți dintre aceștia au fugit repede când au văzut că situația degenerează. Momentan nu există plângeri depuse la poliție, dar bărbatul de 41 de ani urmează să fie audiat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol